Ilse de Graaff

Mijn specialiteit ligt in het knippen van kinderen met angst voor de kapper en met een beperking of een gedragsstoornis, in het bijzonder kinderen met Autisme spectrum stoornis en ADHD/ADD. Ik werk op dinsdag en zaterdag.

Ik ben Ilse de Graaf, mijn partner heet Rob en ik heb twee kinderen. Na een carriere in de IT, wilde ik mijn creatieve kant ontwikkelen. Ik houd van mensen en in het kappersvak kon ik ook mijn creativiteit kwijt. Tijdens de prive opleiding die ik volgde, kon ik bij de Kapsalon in Winkelcentrum Rokkeveen, Charlie Hairstyling, stage lopen. Met mijn collega’s kon ik gelijk goed opschieten. Dus ik ben eigenlijk gewoon gelijk gebleven. Volwassenen en kinderen zonder beperking kunnen natuurlijk ook bij mij terecht. Ik hoop je snel op mijn stoel te zien, dan kunnen we bijkletsen (ik houd van gezellig kletsen)

Kapster Ilse bij Charlie Rokkeveen 2019
Kapper Charlie Zoetermeer Rokkeveen Kinder Kniphoek