Lynnette de Weijer

Hoi! Ik ben Lynnette de Weijer. Je kunt bij mij terecht voor extensions, webdsign en informatie over supplementen, leefstijl verandering en gezondheid. Je kunt bij mij afspreken in de maanden juni, juli, augustus en september op maandag en donderdag en op vrijdag en zaterdag middag. 

Met extensions kun je een kapsel, zonder chemische behandeling, langer en voller maken en krullen en kleuren. Er wordt beweerd, dat een kapsel met extensions veel verzorging vraagt en duur is. Maar persoonlijk vind ik dat wel meevallen. Voor het inzetten en verwijderen moet wel enige tijd worden uitgetrokken. Daar staat tegenover, dat het een hoop gemak biedt in het dagelijks onderhoud. Het klopt inderdaad, dat je het dagelijks moet borstelen. Maar ik ken weinig mensen, voor wie dat geen dagelijkse bezigheid is, eerlijk gezegd. Qua kosten, kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Als je voller haar wilt hebben of kleuraccenten, dan maken 25 extensions al een verschil. De vanaf prijs is dan €155,00. Op maandbasis kom je dan uit op een bedrag tussen de €25,00 en €50,00. Dat wijkt niet erg af van een maandelijks bezoek aan de kapper. Hoe lang de extensions blijven zitten, is afhankelijk van de eisen die je zelf stelt. Meestal is dat tussen de 3 en 6 maanden. 

In 1996 leerde ik mijn man Henk kennen. In 1997 zijn wij getrouwd en samen hebben wij een zoon Henk jr. Van origine kom ik uit de financiêle wereld. Mijn man en ik kozen ervoor de krachten te bundelen. Toen extensions voor het eerst in 1998 in Nederland werden geïntroduceerd, zag ik direct de mogelijkheden. Binnen het kappersvak is dit een bijzondere tak van sport. In 2010 ben ik mij gaan verdiepen in gezondheid en leefstijlverandering. Sindsdien verkoopt uw kapper in Zoetermeer dus ook voedingssupplementen. Anno 2023 vind ik het  onverantwoord, als je als zelfstandig ondernemer niet in staat bent om je eigen website te maken. In 2023 ben ik begonnen met het maken van websites. Voor mij een hele nieuwe uitdaging. Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen.