Henk de Weijer, Salon eigenaar

In 2022 stelde het Streekblad Zoetermeer mij een aantal kernvragen. Het interview werd geplaatst met de titel: Ik leef mijn droomleven. Via onderstaande link komt u bij het interview:

Hoi, Ik ben Henk de Weijer, uw kapper in Winkelcentrum Rokkeveen in Zoetermeer. Sinds 1990 woon ik in Rokkeveen. Ik ben getrouwd met Lynnette. Samen met onze zoon Henk, die in Den Haag studeert, hebben wij een hondje: Harvey. Mijn kapsalon heet Charlie Hairstyling en is in het winkelcentrum gevestigd vanaf de opening in 1992.

Je kunt bij mij 6 dagen van de week terecht. 

Henk de Weijer en gezinnetje

Van nature ben ik een zorgzaam persoon. Dat zit in mijn genen. En ik ben creatief. Beide talenten kan ik kwijt in het kappersvak. Maar wat mijn vak zo leuk maakt dat zijn de mensen.

Als kapper heb je ook een sociale functie. Als ik iemand een tijdje niet heb gezien, dan ga ik bellen om te informeren of alles in orde is. Het is fijn als iemand een oogje in het zeil houdt.

Er zijn trouwens ook mensen die gewoon voor de gezelligheid een kopje koffie komen drinken. Dat zijn er nu nog niet zoveel, maar ik hoop dat meer mensen dat gaan doen. Ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het terugdringen van eenzaamheid.

Henk de Weijer jr
Henk van Charlie fotoshoot 1980